SosyalBank.Org - Bireyleriyle Sosyal, Bilgileriyle Güçlü Toplum

Tam Versiyon: Işıklı Türkiye Madenleri Haritası TÜBİTAK 4006
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hocam emeğinize sağlık gerçekten en ilgi çekici proje olması gayet normal harika bir çalışma olmuş ben de öğrencilerimle bu yıl TÜBİTAK bilim fuarında bu projeyi çalışacağım. Bana yardımcı olabileceğiniz bir durum varsa paylaşabilir misiniz? yapım aşamalarını gösteren bir mesajınızı beklemekteyim maalesef meslek liseli de değilim. Smile şimdiden teşekkür ederim paylaşımınız için..
merabalar hocam elinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş yapım aşamalarının görselini rica etsem gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim
merhaba hocam kasında tübitak ta yapmayı istediğim çalışmalardan birisi bu ışıklı harita.yorumlara verdiğiniz cevaplardan yararlanarak bir plan yaptım ama akış için yardımcı olur musunuz.ne tavsiye edersiniz.
iyi akşamlar hocam. paylaşmış olduğunuz ışıklı maden haritası projesini bu yıl yapmayı düşünüyoruz. ben amaç ve özeti yazdım fakat yöntem kısmını yazamadım. çünkü elektrik devresi vb konularda teknik bilgiye sahip değilim. bu yüzden başvuru formunuzda bulunan yapım aşamalarını yöntemini paylaşır mısınız?
(06/02/2018, 21:54)Yasemin63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzel ve emek isteyen bir çalışma olmuş hocam.bende bu yıl ışıklı tarım ürünleri haritasını proje olarak yapacağım da deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum malzemeler nasıl bir izlemeliyim.ilk yılım ve ilk projem sanki zorlanacak gibiyim  Rolleyes
proje başvuru formunu payşmanızda bir sakınca var mı acaba
Sayfalar: 1 2 3